!!Belangrijk bericht!! Verhalenwijs wordt Crossing Pages

Verhalenwijs is net onderweg…

En toch ga ik het blog geheel herzien. Ik begon heel enthousiast met het onderhouden van twee blogs. Verhalenwijs, gericht op Nederlandse jeugd- en young adultboeken en Bookwinked, gericht op vooral e-published boeken uit diverse genres.

Na een paar maanden onderweg merkte ik dat het heel veel tijd en energie kost om twee blogs te onderhouden. Iets wat mij nu gaat opbreken.

Ik ben nog eens goed gaan nadenken waarom ik de twee gescheiden wilde houden en de conclusie is dat het eigenlijk alleen maar onhandig is.

In de komende weken ga ik daarom de twee blogs samenvoegen tot een groot persoonlijk blog. Een belangrijk element zal zijn dat het blog tweetalig wordt. Ik ga nog steeds Nederlandse boeken recenseren, maar alle andere boeken in het Engels. Kortom ik recenseer in de taal waarin het boek gepubliceerd is.

Daarnaast ga ik wat elementen toevoegen. Zoals mijn liefde voor films en series, knutselen en fotografie. Het blog krijgt een persoonlijker tintje.

Bookwinked en Verhalenwijs houden als naam op met bestaan en zullen verder gaan als Crossing Pages.

Geef een reactie